НОВИ маркови дрехи, обувки и аксесоари

Нови ценови безобразия -80%

Общи условия

Ние сме “NICEPRICE.BG” и Вие, като „ПОТРЕБИТЕЛ” е добре да се запознаете с Общите ни условия :)

За Ваша информация, ето и накратко какво за нас означават:

♦ ПОТРЕБИТЕЛ – физическо или юридическо лице, което има достъп до NICEPRICE.BG и предоставяните услуги от онлайн магазина.

♦ АРТИКУЛ – дрехи, обувки, бельо и аксесоари с уникален код.

♦ УСЛУГА – електронна търговска услуга, за закупуване на артикули от разстояние.


Предоставяни услуги

Ние Ви даваме възможност да пазарувате от разстояние чрез нашата интернет страницата - www.niceprice.bg.

Регистрация в сайта не е необходима, но ако решите да направите такава (само e-mail и парола ) може да научавате първи за специални оферти и отстъпки при нас, да следите статуса и историята на поръчките Ви или да следите за Любимите артикули.


Поръчка

След като изберете желан артикул, трябва да натиснете бутона „Добави”; Действието се отразява в електронната Количка, която показва общата стойност на поръчката. Вие може да продължите с пазаруването или да преминете към следваща стъпка „Купувам”. Ако искате може да създадете свой профил, като натиснете бутона „Вход” в горния десен ъгъл на уебсайта. Междувременно информацията от Количката ще се запази и Вие ще може да продължите с финализиране на поръчката, избирайки начин на плащане и натискайки бутона „Поръчай”. На посочения от Вас e-mail ще получите автоматично съобщение от нас за потвърждение на поръчката и детайли по доставката й. При нас всички цени са за брой в лева с вкл. ДДС.

Крайната сума е сбор на артикули в поръчката Ви, допълнителните услуги (ако такива се ползват) и възможните отстъпки от промокодове. В случай, че трябва да платите доставка, то тя ще бъде прибавена към крайната сума..

Вие може да коригирате желаните артикули/стоки и тяхното количество до момента на изпращане на заявката..

Отказ, промяна и обединяване на поръчки е възможно, в случай че поръчката не е предадена на Куриер. За целта е необходимо да се свържете с нас по телефон или e-mail посочени в секция „Контакти”.

Важно е да посочите валидни и точни данни, за да може да осъществим доставката :)


Доставка

Доставките се извършват до посочен от Вас адрес (домашен или служебен) или до офис на СПИДИ и на нашите партньори от  РАПИДО. Цената за доставка при поръчка до 79.00лв е 4.95лв. За поръчки над 79.00 лв доставката е безплатна. Приетите поръчки се обработват от понеделник до петък.

Съобразено с работния графика на  куриерските фирми, пратки се доставят от понеделник до събота.

При поръчки от понеделник до петък до 15:00 ч. съответните се приготвят и изпращат в същия ден, а при поръчки след 15:00 ч. –заявките се обработват на следващия ден. Всички поръчки, направени събота и/или неделя се обработват в първият работен ден.

Поръчките се доставят в рамките на 2 работни дни (съобразено с графика на куриерската фирма) , с изключение на случаите, когато сме в кампания. Благодарим за разбирането :)

Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

При желание от Ваша страна, доставка с друга куриерска фирма, различна от РАПИДО и СПИДИ е възможна. В този случай тя е за Ваша сметка, независимо от стойността на поръчката. За целта, моля, посочете данните на предпочитаната куриерска фирма в поле „Бележки”, при приключване на поръчката, като се уточни дали доставката да е до офис на куриерската фирма или до Ваш адрес.


Връщане

При нас имате възможността да върнете закупен артикул в 14-дневен срок от датата на получаване.

Ако решите да върнете артикул към нас, то транспортните разходи по връщането са за Ваша сметка.

Изключение правят случаите, в които връщането е свързано с грешка, допусната от нас. В този случай транспортните такси поемаме ние.

За да осъществим връщането на даден артикул е нужно той да бъде:

1. в оригинална продуктова опаковка;

2. с всички придружаващи етикети и лепенки;

3. в добър търговски вид – без никакви следи от употреба, пране или гладене

ВАЖНО: От хигиенна гледна точка не приемаме връщане на бански и бельо.

За да върнете даден артикул е необходимо само да изпратите на е-mail hi@niceprice.bg модела на артикула (9 цифрен код, който може да видите както на етикета така и от Вашия профил, секция „История на поръчки” (ако имате регистрация на сайта)

Моля, напишете ни как избирате да процедираме по- натам:

Получаване на промо-код на стойността на сумата за връщане с цел бъдещо пазаруване от NICEPRICE.BG. Валидността на промокодът е една година от датата на издаване.

Връщане по банков път.

За получаване обратно на заплатената сума по банка (молим за банкова сметка и нейният титуляр);

ВАЖНО: ОСВЕН АРТИКУЛА/ИТЕ, КОЙТО/КОИТО ЩЕ НИ ВЪРНЕТЕ, В ПРАТКАТА Е НЕОБХОДИМО ДА СЛОЖИТЕ И ЛИСТА С ОПИСАНИТЕ АРТИКУЛИ!!!

Точният адрес на NICEPRICE.BG е посочен в секция „Контакти”


Начини на плащане

Пред Вас стоят следните начини на плащане:

♦ Наложен платеж – плащане в брой при получаване на доставката от куриер. Към момента услугата и доставките важат само за територията на Република България. NICEPRICE.BG извършва и доставки в чужбина – повече информация може да бъде получена чрез директен контакт посредством начините упоменати в  секция „Контакти”. „Контакти”.

♦ Кредитни и дебитни карти – директни международни и вътрешни плащания с кредитни карти от типа VISA, VISA Electron, MasterCard или Maestro чрез директна връзка с терминалите на Борика.

♦ Банков превод - по сметка в Алианц Банк България АД: BIC: BUINBGSF IBAN: BG76BUIN95611000559767 (сметка в български лева) СКОНТО ВИВА ЕООД


Съдържание

Всички материали на NICEPRICE.BG, включително, но не само, снимки, илюстрации, рисунки, икони, текст, аудио и видео клипове (общо "съдържание") и всички права върху интелектуалната собственост, са собственост, на NICEPRICE.BG и/или на нашите партньори и са защитени от законите за авторското право. Съдържанието може да се ползва само за лична употреба с нетърговска цел, но промяна или по-нататъшно възпроизвеждане на съдържанието в каквато и да била форма е позволено само ако преди това сме се съгласили писмено :) Бихме искали да знаете, че ние не носим отговорност за съдържание, публикувано от потребители или изпратено по друг начин чрез този сайт и не гарантираме точността, цялостта или качеството на такова съдържание.


Конфиденциалност

NICEPRICE.BG е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни с идентентификационен номер 415823. NICEPRICE.BG гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛЯ посредством попълнени заявки за регистрация и поръчка. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. С приемането на Общите условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни.

NICEPRICE.BG може да използва събраната статистическа информация за посещаемост и употреба на предоставяните услуги, за изготвяне на вътрешни статистики с цел оптимизиране на процесите и подобряване на услугите и/или маркетинговите кампании. Регистрацията на NICEPRICE.BG е съгласие за използване на съответните лични данни за целите на работата на уебсайта. С ползването на NICEPRICE.BG, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на "бисквитки" от страна на NICEPRICE.BG, които помагат за подобряването на услугите към ПОТРЕБИТЕЛЯ при бъдещи визити.

Нови ценови безобразия -80%
Всички артикули са чисто нови и оригинални
Всички артикули са чисто нови и оригинални
Професионално и любезно обслужване
Професионално и любезно обслужване
Лесно връщане до 14 календарни дни
Лесно връщане до 14 календарни дни
Безплатна доставка за <br />
поръчки над 79 лв
Безплатна доставка за поръчки над 79 лв
Доставка до 2 работни дни
Доставка до 2 работни дни
Нови предложения всеки ден
Нови предложения всеки ден
Всички артикули са чисто нови и оригинални • Професионално и любезно обслужване
Лесно връщане до 14 календарни дни • Безплатна доставка за поръчки над 79 лв
Доставка до 2 работни дни • Нови предложения всеки ден

Начин на плащане

Наложен платеж

Контакти

0885 925 805
hi@niceprice.bg

Адрес за връщане:
ул. "Неделчо Бончев" No10, 1528 София, България

Начин на плащане

Наложен платеж

Контакти

0885 925 805
hi@niceprice.bg

Адрес за връщане:
ул. "Неделчо Бончев" No10, 1528 София, България